Ana içeriğe geç

Sektörde 30 yıllık tecrübe...

1. BASIN ODASI
  2. Sektörde 30 yıllık tecrübe...
Sektörde 30 yıllık tecrübe...

Ladin Mobilya, otuzuncu kuruluş yılını bölge bayileri, bölge müdürleri ve fabrika idari personelinin katıldığı gala yemeği ile kutladı.
11 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı Radisson Blu Hotel-Kayseri Roof Restaurant’ta düzenlenen Gala Yemeğine; Ladin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, Ladin Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Devim ve Halil Aykan, Ladin Mobilya Genel Müdürü Mustafa Karabay, Ladin Mobilya Üretim Müdürü Şahin Böyük, Ladin Mobilya Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Karaali, Finans Müdürü Turgay Karabay, Finans Müdürü Yrd. İsmail Böyük, Ladin Mobilya Dış Ticaret Müdürü Muzaffer Solmaz, Ladin Mobilya Fabrika Satış Mağazası Müdürü Hasan Şimşek, Ladin Mobilya İç Anadolu Bölge Bayisi Ceritoğlu Pazarlama Ali Cerit, Detay Pazarlama Diyarbakır Bölge Bayii Sait Dağkıran, Meram Mobilya Hatay Bölge Bayii Ali Bayramoğlu, Bursa Bölge Bayii Üçgen Mobilya adına Pazarlama Müdürü Hilmi Sancar, Trabzon Bölge Müdürü Erhan Yoğurtçuoğlu, İstanbul Bölge Müdürü Gültekin Çöpürkaya, Ankara Bölge Müdürü Ali Kılıç, Aşk Mobilya İşletme Müdürü İsmail Alkan ile Ladin Mobilya ve Aşk Mobilya fabrika idari personelinden yaklaşık 80 çalışan katıldı.
Gala yemeğinde açıklamalarda bulunan Ladin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, 30 yıl öncesini ve ortaklık oluşumları ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
Böyük açıklamasında; “Sizlerle birlikte, bizim en mutlu günümüz. Ladin ailesinin birlikteliğini daha neşeli, daha keyifli, daha örnek sohbetlerle geliştireceğiz ve güzelleştireceğiz. 1986 yılında yani tam 30 yıl önce başlayan heyecanımız büyüyerek devam ediyor. İş ortaklarımın her biri birbirinden değerli, çok özel ve yürekli insanlar. Uzun bir yolculuğa birlikte çıktığımız bu değerli ortaklarımla hayata dair, ekonomiye dair ve insan yararına dair sürekli çalışmalar yapıyoruz. İnsanın yüreği ve inancı varsa gerisini fazlaca düşünmemeli. Biz, 20 metrekarelik mahalle arasındaki küçük bir atölyede 30 yıl öncesinde kolları sıvadık ve Bismillah diyerek bu işe koyulduk” dedi.
2015 YILINDA BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTIK
Ladin Mobilya olarak 2015 yılında başarılı bir iş çıkardıklarının altını çizen Ladin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük,” Biz reel piyasada kendimize yer açtırmaya devam edeceğiz. Ortadoğu’da devam eden karışık durum var. Türkiye, bu karışık durumdan daha doğru bir netice elde edecek yeteneğe sahip. Artan dış kaynaklardan oluşan enerjiyi fırsata çevirmeye çalışacağız. Karamsarlığın gereği yok. Yurt dışı pazarına önem vermemiz gerekiyor” diye konuştu.
30. YIL PLAKETLERİ TÖRENLE VERİLDİ
Ladin Grup bölge müdürlerini, bölge bayilerini ve fabrika idari ve satış personelini bir araya getiren 30.Yıl Gala Yemeğinde; Ladin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, Ladin Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Devim ve Halil Aykan, Ladin Mobilya Genel Müdürü Mustafa Karabay, Ladin Mobilya Üretim Müdürü Şahin Böyük ve Finans Müdürü Turgay Karabay tarafından; Ladin Mobilya’yı 30.onur yılına taşıyan ve büyümesine katkı sağlayan Bölge Müdürlerine, Bölge Bayilerine, Ladin Mobilya Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan Karaali’ye ve Ladin Mobilya Dış Ticaret Müdürü Muzaffer Solmaz’a törenle plaketleri verildi.
Gala yemeğinde yeni ticari ürünlerin sunumu yapıldı. Yeni modellerle, yüksek rakamlı siparişler alındı. İzgören Akademi Eğitim-Danışmanlık şirketi tarafından, satış ve pazarlama personeline yönelik satış teknikleri eğitimi de verildi.
O ses Türkiye’de Kayseri adına yarışan tanınmış sanatçı Gamze İleri’nin sahne aldığı gala yemeği günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Ladin'i Seviyorum

© Copyright 2024 Ladin Mobilya. Her hakkı saklıdır.

Web tasarım : Weebim